ajue's FotoPage

By: ajue zizie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 3-Aug-2007 07:07 Email | Share | | Bookmark
PERHATIAN!! =)

PERHATIAN SEMUA..

Disebabkan sambutan yang sgt positive dr smua,,kak zue dh kehabisan stok KAIN SONGKET BUNGA TABUR buat minggu ni,,
tp insyaAllah dalam next week akan mari stok baru..ehehe
anyway,thanx pada yg bminat dan betanye,,insyaAllah next week,kak zue bawak masuk kain baru ok?

* yang lain ade lagi tau,,
thanx!!


Saturday, 28-Jul-2007 08:54 Email | Share | | Bookmark
KOLEKSI KAIN GEORGETTE

G01
G02
G03
View all 10 photos...
mari-mari...Koleksi kain georgette untuk dimiliki,,

Koleksi kain georgette ni kainnya lembut dan memang sedap dipakai.

Harga Jualan: RM50
Ukuran: 4Meter


so,Happy Viewing and Selamat Membeli!!


Sunday, 22-Jul-2007 07:33 Email | Share | | Bookmark
KOLEKSI KAIN BIDADARI

BD01
BD02
BD03
View all 8 photos...
Koleksi kain Bidadari untuk semua...

this time,kak zue nak promote latest collection of kain bidadari. kain ni bercorak bunga besar dan ade a few designs. Background colour pon macam-macam ada, ..
Setiap kain ni adalah dalam ukuran 4meter dan harganya ialah RM45.. so,mari semue,,kasi rapat-rapat.. ,pilihla kain kesukaan anda,, dan jangan lupa buat booking yer!!eheehehe,,

KAIN BIDADARI
Harga: RM45
Ukuran : 4Meter


Saturday, 21-Jul-2007 12:12 Email | Share | | Bookmark
KOLEKSI KAIN SONGKET BUNGA TABUR

ST01[dark purple]<-SOLD OUT!!
ST02 [medium green]<-SOLD OUT
ST03 [light blue]<-SOLD OUT!!
View all 7 photos...
mari,,mari semua!!

kak zue ade koleksi kain songket bunga tabur yang terkini,..ade banyak colour up for grab!!

oleh sbb fotopages kak zue ni baru lagi launch, so kak zue nak buat TAWARAN ISTIMEWA... kak zue jual koleksi kain songket ni pada harga RM65 sepasang..promotion lasts for 1 month, starting from 23 July 2007 to 24 Ogos 2007. Normal price kain songket ni kak zue jual RM70..so jgn lepaskan peluang keemasan ni,,

Songket Bunga Tabur
Harga Biasa: RM70
Harga Promosi: RM65


selain dari tu,kalau ade any colour yang anda ingin request, bolehla sms/emel/pm kak zue..insyaAllah kak zue boleh dapatkan untuk anda,,

So,Happy Viewing & Happy Buying!!..


Saturday, 21-Jul-2007 06:39 Email | Share | | Bookmark
Hello Semua!!

Assalamualaikum n Helo semua!!

First of all, welcome to my fotopages. Actually,dah lama nak expand business ni gune internet tp due to time constraints, lambatla sikit fotopages ni dapat dibuat, So,kat fotopages kak zue ni nnti kak zue akan display merangkap jual , , kain-kain yang terkini,bermutu n of course, pada harga yang berpatutan. ..kak zue akan cuba pastikan harga-harga kain kak zue ni lebih rendah dari harga pasaran.. Insya-Allah..

So,pada yang berminat nak beli kain-kain from kak zue or ade any queries pasal kain-kain ni, nak tanya harga ke, kaler yang available ke, or nak booking kain, bolela contact nombor telefon or emel to emel address yang berikut:

phone:
~ kak zue : 0123565815
~ azizi (husband kak zue) : 0123565646
~ azrin : 0122145976


emel:
~ ajuezizie@gmail.com
cara-cara nak booking kain:
1. pastikan kod kain yang ingin dibooking adalah betul and before tu,make sure dah clarify any doubt or queries psl kain tu,ok? sebab apa yang anda lihat,itulah yang anda dapat..jadi pastikan anda bebas dari sebarang keraguan,

2. sms atau emel :
i) kod kain
ii)quantity kain yang anda nak

3. nyatakan juga dalam sms atau emel tersebut: personal info anda :
i) nama
ii) phone no atau
iii) emel


4. kami akan menghubungi anda melalui emel/sms untuk mengesahkan tempahan anda dan semue pembayaran termasuk bayaran pos perlulah dibuat dalam masa 2hari selepas pengesahan tersebut.

5. sekiranya tiada sebarang pembayaran dibuat dalam masa 2hari, tempahan anda akan kak zue release,ok?

6. sila sms kak zue setelah bayaran dibuat..dengan memberikan alamat untuk penghantaran. Penghantaran akan kak zue buat setelah bayaran penuh diterima

cara-cara pembayaran:
1. online payment/ bank-in:
i) MAYBANK :
- acc no: 114093438170
- nama: ZUBAIDAH JAFFAR


CIMB
- acc no: 05080073926528
- nama: NOR AZRIN AZIS


bayaran penghantaran
1. Bungkusan Biasa:
1-3 helai
- RM3.00 (semenanjung Malaysia)
- RM5.00 (sabah & sarawak)

2. Poslaju:
1-3 helai
- RM6 (semenanjung Malaysia)
- RM10(sabah & sarawak)

so, happy viewing and selamat membeli!!



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net